Voor en na foto’s

foto’s

Profhilo behandeling

Dit is het resultaat na 3 Profhilo behandelingen. Er is goed te zien dat de huid er gezonder en steviger uit ziet, met name bij de kin en hals is de huid veel steviger geworden waardoor de contouren veel beter te zien zijn.

Microneedling

Prachtig resultaat direct na 1 microneedling behandeling met de Dermapen. De huid ziet er al gezonder en stralender uit en de fijne lijntjes zijn al verminderd.

In totaal zijn er 5 behandelingen nodig voor een optimaal en langdurig resultaat.

Browlift

Bij een browlift plaatsen wij de haartjes in de gewenste richting. Om de wenkbrauwen extra te laten spreken kunnen ze in elke kleur geverfd worden. Het effect blijft 6 tot 8 weken lang zichtbaar!

Lashlift

Bij een lashlift worden de wimpers gelift en gekruld en naar wens geverfd. Het effect blijft 6 tot 8 weken lang zichtbaar!

Skinbooster

Prachtig resultaat al na 1 behandeling!

De fijne lijntjes zijn vervaagd en de huid is verstrakt.

Voor het meest optimale resultaat is een kuur van 5 behandelingen aanbevolen.

Het serum wordt aangepast aan het huidtype.

Prachtig resultaat na 3 profhilo behandelingen!

Skinbooster

Prachtig resultaat na 2 x een skinbooster behandeling!

Acné (litteken) behandeling

Na 2x een microneedling behandeling en 1x een zuurpeeling (Fillmed peeling) ziet de huid er prachtig en veel rustiger uit. De hyperpigmentaties zijn verminderd en op het behandelde gebied zijn geen nieuwe ontstekingen ontstaan.

Van medio maart tot medio mei is de online agenda niet beschikbaar vanwege zwangerschapsverlof. Als je in deze periode een afspraak wilt maken voor een behandeling, stuur me dan een bericht. Je kunt echter nog steeds bestellingen plaatsen via de webshop of op afspraak producten afhalen in de salon.

Groetjes Fieke
0653474157