advies

advies
Advies op maat

Na een gratis huidanalyse met de RS Lightskin kunnen wij precies bepalen wat uw huid nodig heeft. Per gevonden huidprobleem kan een behandeling of product worden geadviseerd. Alle metingen worden met foto’s en grafieken geregistreerd en op datum opgeslagen. Hiermee kunnen wij vervolgens gemakkelijk gegevens vergelijken en in de toekomst aantonen wat daadwerkelijk het effect is van ons aanbevolen behandelplan en productgebruik. Bovendien kunnen wij de resultaten direct met u delen via email of op papier.

5 Stappenplan

Thuis kunt u ook aan de slag met de producten, volg dan het onderstaande 5 stappenplan:

 1. Reiningen
  Reinig je huid op milde wijze met de luxe Intensive Cleansing Gel op basis van olie. Het ondersteunt de natuurlijke huidfunctie, werkt herstellend en versnelt huidvernieuwing. Gebruik hierna de alcoholvrije en verfrissende Vitalizing Cleansing Tonic. Hierdoor worden de voedende crèmes en serums beter opgenomen, waardoor je optimale resultaten behaalt. Bovendien helpt de tonic de huidstructuur te verbeteren en gaat het huidveroudering tegen.
 2. Boost je huid
  Verwijder eenmaal per week de dode huidcellen met de Intensive Facial Peeling die rijk is aan bamboe-extracten. Boost je huid daarna met één van de Cream Maskers. Kies voor het verfrissende Balance Cream Mask met aquacateen en Purple Orchid of ga voor het verzachtende Revital Anti Aging Mask. Een crème masker dat de huid intens voedt, beschermt, energie geeft en de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat.
 3. Huid rondom de ogen
  Besteed aandacht aan de huid rondom je ogen. Gebruik de Revital Anti-Aging Eyecream om deze kwetsbare huid te verstevigen en te liften. Dit zorgt voor de ideale vochtbalans en voegt vitamines toe dankzij de Aloe Vera en Aquacateen. De Purple Orchid zorgt ervoor dat de fijne lijntjes worden opgevuld.
 4. Stimuleren
  Gebruik het Balance Cream Serum of het Revital Anti-Aging Serum om op de meest effectieve wijze de verschillende huidlagen te bereiken. De ideale basis voor je crème. Het serum versterkt de werking van je dag, – of nacht verzorging door de hoog geconcentreerde ingrediënten zoals Vitamine A en Hyaluronzuur. Dit geeft het de huid de extra verzorging die het nodig heeft.
 5. Verzorgen en herstellen
  Bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf met de dagcrème die tegelijkertijd je huid verzorgt en hydrateert. Gebruik ‘s avonds een nachtcrème om je huid te herstellen en te voeden. Kies voor de Revital Anti-Aging lijn om huidveroudering tegen te gaan of kies voor de voedende en herstellende Balance Hydrating lijn. Dankzij het Parel Extract zit er een lage SPF in de dagcrème die zorgt voor een zogenoemde “terrasjesbeschermer”
RS Lightskin

De RS Lightskin is een geavanceerd en innovatief huidanalyse apparaat waarmee een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitgevoerd wordt. De hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting; RGB, UV en gepolariseerd licht. De foto’s worden in slechts 20 seconden volledig geanalyseerd met de intelligente software waarna de resultaten in duidelijke grafieken en heldere 15MP foto’s worden getoond.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd.  Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

 • Fijne en grove poriën
 • Algemene vlekken en plekjes
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidtextuur verbetering
 • UV Porfyrine meting
 • UV Pigmentatie meting
 • UV Vochtmeting
 • Gevoelige gebieden in het gelaat
 • Hyperpigmentatie meting
 • Zonneschade meting