Behandelingen

behandelingen
alles wat je nodig hebt om weer te stralen

Na een huidanalyse met de RS Lightskin stellen we met de heerlijke producten van Rawa Secrets een behandelplan samen welke perfect aansluit op wat uw huid nodig heeft. Alle producten die worden gebruikt zijn tevens online en in de salon te koop zodat u uw huid thuis ook nog optimaal kunt verwennen, en zo ook het huidverbeteringsproces kunt versnellen!

Gezichtsbehandelingen

harsbehandelingen

Door gebruik van ultra zachte azuleen hars kunnen alle zones haarvrij gemaakt worden zonder dat er roodheid en huidirritatie ontstaat. Zelfs de meest gevoelige huid kan met deze hars behandeld worden. Doordat er zonder harsstrips gewerkt wordt hecht de hars alleen aan de haren en niet aan de huid.

wimpers & wenkbrauwen

HUIDVERBETERING

Door middel van kleine prikjes worden er hyaluronzuur en voedingsstoffen de huid in gebracht. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar en wordt de huid strakker, gezonder en stralender.

Lees meer →

boosters
filler behandelingen

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur bindt vocht wat wel 6 tot 12 maanden lang mooi blijft, hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid. 

Lees meer →

De onderstaande zones kunnen worden behandeld:

MESO LIPOLYSE

Door middel van micro injecties worden actieve bestanddelen op basis van lichaamseigen stoffen en soja in de huid geïnjecteerd. De actieve bestanddelen zorgen ervoor dat het vet wordt opgelost en afgevoerd. Ook zorgen deze bestanddelen voor een verbeterde bloeddoorstroming waardoor het ook zeer effectief is tegen cellulite. Per behandeling kunt u wel 1,5 tot 2kg vet verliezen!

Voor het optimale resultaat worden 5 behandelingen aanbevolen met een tussentijd van 4 tot 6 weken. Hierna volgen er nog 3 behandelingen met een tussentijd van 9 weken en daarna kunt u met 1 behandeling per jaar de behandelingen bijhouden!

Lees meer →

De onderstaande zones kunnen worden behandeld:

carboxytherapie

Carboxytherapie, ook wel bekend als zuurstoftherapie, wordt ingezet voor verschillende cosmetische doeleinden. Binnen de beautybranche wordt carboxytherapie gezien als een van de veiligste en meest effectieve behandelingen voor verbetering van de huidstructuur, tegen wallen of rimpels, maar ook als ontstekingsremmende behandeling voor acne en rosacea.

Lees meer →

Microneedling (dermapen)

De Dermapen is een behandeling waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het een zeer effectieve behandeling is om de huid te vernieuwen en verstevigen.  De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid d.m.v. vibrerende kleine naaldjes. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces van de huid op een gecontroleerde wijze in gang gebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel versterkt). Dermapen is toepasbaar op alle huidtypes.    

Hierdoor kan de Dermapen ingezet worden op verschillende indicaties zoals:

  Acne-littekens 
Pigmentstoornis 
Grove poriën 
Zonbeschadiging 
Verslapte huid 
Grauwe/doffe huidkleur 
Littekens 
Fijne rimpels 
Huidveroudering  

Lees meer →