over

Skin Institute ONE is een rustgevend en stijlvol instituut waar u terecht kan voor kwalitatieve, resultaatgerichte behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging.

Mijn missie en filosofie

IEDEREEN VERDIENT HET OM TE STRALEN!

skin institute one skin institute one skin institute one

Doen wat je altijd al het liefst wilde doen, het is mij gelukt!

Direct na de MAVO ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen en ben ik mijn eigen salon gestart in de massage praktijk van mijn moeder. Maar toen zij overleed moest ik helaas  noodgedwongen stoppen met mijn eigen salon. Het was natuurlijk ideaal dat ik na het behalen van mijn diploma direct kon beginnen in de praktijk van mijn moeder. Haar massage praktijk zat in een verbouwde garage aan ons huis met een aparte opgang. Na haar overlijden kon ik daar niet blijven omdat het huis verkocht werd. Mijn salon zat nog in de opstartfase en  leverde nog te weinig op om een bedrijfsruimte te huren. Toen ben ik een periode ander werk gaan doen maar in mijn achterhoofd is de wens om een eigen salon te hebben altijd gebleven.

En nu is die wens eindelijk uitgekomen! 

Wees welkom bij Skin Institute ONE, een instituut gericht op huidverbetering.

Ik wil het beste uit iedere huid halen. 

Met werkzame producten, bewezen behandeltechnieken en mijn eigen expertise wil ik mensen bewust maken van het belang van goede huidverzorging. 

De basis voor elk behandeltraject is een grondige huidanalyse, waarmee in kaart wordt gebracht wat de onderliggende huidproblemen zijn. Hierna gaan we samen kijken  hoe we uw huid weer kunnen laten stralen!