over

Skin Institute ONE is een rustgevend en stijlvol instituut waar u terecht kan voor kwalitatieve, resultaatgerichte behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging.

Mijn missie en filosofie

IEDEREEN VERDIENT HET OM TE STRALEN!

skin institute one skin institute one skin institute one

Doen wat je altijd al het liefst wilde doen, het is mij gelukt!

Direct na de MAVO ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen en ben ik mijn eigen praktijk gestart in de massage salon van mijn moeder. Maar toen zij overleed moest ik helaas  noodgedwongen stoppen met mijn eigen praktijk.

Na haar overlijden kon ik daar niet blijven omdat het huis verkocht werd. Mijn praktijk zat nog in de opstartfase en  leverde nog te weinig op om een bedrijfsruimte te huren. Toen ben ik een periode ander werk gaan doen maar in mijn achterhoofd is de wens om een eigen praktijk te hebben altijd gebleven.

En nu is die wens eindelijk uitgekomen! 

Tijdens het opstarten van mijn eigen praktijk ben ik o.a. ook de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste gaan volgen bij U consultancy, zo kan ik ieder huidprobleem beoordelen, indien mogelijk behandelen en eventueel doorsturen naar een huisarts of dermatoloog.

Daarnaast ben ik Acné specialist en gespecialiseerd in het geven van massages en gezichtsbehandelingen bij oncologische patienten.

Ook voer ik massages en gezichtsverzorgende behandelingen uit bij oncologische patiënten tijdens de zwaarste periode van hun leven, om ze zo even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

Ik wil het beste uit iedere huid halen!

Met werkzame producten, bewezen behandeltechnieken en mijn eigen expertise wil ik mensen bewust maken van het belang van goede huidverzorging. 

De basis voor elk behandeltraject is een grondige huidanalyse, waarmee in kaart wordt gebracht wat de onderliggende huidproblemen zijn. Hierna gaan we samen kijken  hoe we uw huid weer kunnen laten stralen!

Van medio maart tot medio mei is de online agenda niet beschikbaar vanwege zwangerschapsverlof. Als je in deze periode een afspraak wilt maken voor een behandeling, stuur me dan een bericht. Je kunt echter nog steeds bestellingen plaatsen via de webshop of op afspraak producten afhalen in de salon.

Groetjes Fieke
0653474157