HUIDVERBETERING

mesotherapie
Hoe kunnen wij het beste uit uw huid halen?

Met onderstaande behandelingen worden door middel van kleine prikjes in de huid hyaluronzuur en voedingsstoffen de huid in gebracht waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid strakker, gezonder en stralender ziet.

Meer informatie omtrent Hyaluronzuur kunt u vinden op Hyaluronzuur in crèmes, fillers & serums: wat doet het voor je huid? (idealbody.nl)

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een anti-aging product van puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Het werkt anders dan een filler omdat het niet direct volume geeft en opvult, maar gedurende een langere tijd de huid heel gelijkmatig opspant en verbetert. Het is een geweldige behandeling om grotere gebieden waar de huid aan elasticiteit is verloren gelijkmatig te verstrakken en verstevigen, met een heel natuurlijk resultaat.

De door het lichaam afbreekbare vloeistof op basis van lichaamseigen hyaluronzuur wordt vlak onder het huidoppervlak geïnjecteerd. Er zijn slechts enkele prikjes nodig om een gezicht of bijvoorbeeld hals/decolleté/handen te behandelen. De gel, die de viscositeit van honing heeft, verspreidt zich namelijk geleidelijk automatisch over het omliggende gebied. In de weken tot maanden die volgen spant de huid van binnenuit subtiel en gelijkmatig op dankzij de hydraterende en stimulerende eigenschappen van de zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur.

Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Waar bij een crème met hyaluronzuur slechts 3% van deze stof in de huid wordt opgenomen, komt in het geval van Profhilo® 100% van de werkzame stof in de huid terecht. Een groot bijkomend voordeel is dat de huid wordt aangezet tot aanmaak van collageen en elastine, die de huid verjongen.

Het resultaat is een natuurlijk vollere, stevigere en gehydrateerde huid waarin rimpeltjes subtiel worden gladgestreken. Dit effect houdt zo’n 6 maanden aan, vaak nog veel langer, tot wel 12 maanden. Bovendien is de huidverbetering voor een deel blijvend en structureel omdat Profhilo® het natuurlijke proces van huidveroudering vertraagt door de extra aanmaak van collageen en elastine in de huid.

De behandeling is snel en nagenoeg pijnloos. Na de behandeling kunnen er de eerste uren wat bultjes zichtbaar zijn en vervolgens eventueel wat kleine blauwe plekjes, maar deze verdwijnen vanzelf. Vanwege de natuurlijke ingrediënten is de kans op bijwerkingen minimaal.

Aangeraden wordt de behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de eerste behandeling volgt na 4 weken idealiter een boosterbehandeling om tot een nog hogere concentratie hyaluronzuur in de huid te komen. Daarna is een halfjaarlijkse behandeling met Profhilo® voldoende.

Wat is een Skinbooster?

Bij een Skinbooster behandeling worden er een aantal micro prikjes in de oppervlakkige huid geïnjecteerd. De werkzame stoffen in de Skinbooster verbeteren de stofwisselingsprocessen van de huid en voegen de verloren gegane stoffen (hyaluronzuur) opnieuw toe. De onderste huidlagen worden weer egaal en ze krijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit door stimulatie van fibroblasten. De werkzame stoffen in de Skinbooster zijn Hyaluronzuur, Vitamine A, B, C, E en K, minerale zouten, antioxidanten, aminozuren, nucleïne zuren, co-enzymen.

Uw huid zal er direct na de eerste behandeling al gladder en soepeler, en daardoor jonger uitzien!

Ook voor de ernstige acne huid hebben wij speciale skinboosters met als belangrijkste ingrediënten:

  • Retinyl palmitate (Vitamine A): De ontstekingsremmende werking regelt de ontstekingsactiviteit van acne. Bovendien regelt het de productie van talg, waardoor de comedogene activiteit wordt verbeterd.
  • Ginkgo biloba: werkt als ontstekingsremmend en immuun regulerend middel dat de inflammatoire acne onder controle houdt activiteit.
  • B-vitamines Complex: dit complex helpt de hydratatie te behouden, het cel metabolisme te verbeteren, het bewaren van amedadermismis, het verminderen van de overdracht van melanine en het beheersen van hencethe verschijning van post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH).
  • Niacinamide: Heeft een whitening-effect waardoor de typische pigmentatie van acne wordt verminderd. Hyaluronzuur: voor een optimale hydratatie van de huid.

Voor een optimaal en langdurig resultaat worden 4 behandelingen aangeraden met daarna een onderhoudsbehandeling van 1x in de 6 maanden.

Wat is een Hairbooster?

Bij Hairboosters worden met de Mesogun door middel van micro injecties haarserums geïnjecteerd tot in de haar stamcel. In de injectie zit een natuurlijke cocktail van vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen. De basis is hyaluronzuur die zorgt voor soepelheid en vochtverbinding. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor personen (mannen en vrouwen) met een verdunde haardos en/of wenkbrauwen en is zeer effectief voor mannen met beginnende kaalheid. Ook de baardgroei kan opnieuw een boost krijgen.

Om optimaal resultaat te behalen worden 6 behandelingen aangeraden met daarna een onderhoudsbehandeling van 1x per 9 maanden.

Wat is Meso Lipolyse?

Door middel van micro injecties worden er actieve bestanddelen op basis van lichaamseigen stoffen en soja in de huid geïnjecteerd. De actieve bestanddelen zorgen ervoor dat het vet wordt opgelost en afgevoerd. Ook zorgen deze bestanddelen voor een verbeterde bloeddoorstroming waardoor het ook zeer effectief is tegen cellulite, per behandeling kan men wel 1,5 tot 2kg vet verliezen.

Voor het optimale resultaat worden 5 behandelingen aanbevolen met een tussentijd van 4 tot 6 weken. Hierna volgen er nog 3 behandelingen met een tussentijd van 9 weken en daarna 1 onderhoudsbehandeling per jaar.

Na de behandeling gedurende een aantal dagen extra water drinken (2 liter per dag) zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Is er sprake van een soja allergie dan wordt deze behandeling ten zeerste afgeraden.